söndag 17 maj 2009

Näbbgädda




För ca fyra år sedan var Carin och undertecknad nere i skåne och hälsade på familjen Sandberg i Bromölla. Jörgen tog med oss ut på näbbgädde fiske. Vem som hade roligast då, Jörgen eller Carin och jag, vet jag inte.

Vi slängde bara ut och så högg det, ut igen och nytt hugg!!! Det blev tävling, vad annars. 17-15 till hustruns fördel, ja ja man kan inte alltid vinna. Inte om man tävlar mot den bästa.

Vår vän ``kommissarie´´ Andersson i Harlösa fångar inte bara bovar utan är en hejare även på fiske. Bara att titta på fotona och njuta.

I år kommer Thomas laddad till tänderna, med sina båda Spaniel hannar för att starta SM. Lyckligtvis är Snäppa parad med Thoma´s Copper och väntar snart valpar. Den här kombinationen blir den hittils vassaste. Ser med tillförsikt fram emot vad som komma skall......

Stort GRATTIS till Sussie i Sundsvall som på vatten provet här i skåne tog full pott som enda ekipage. Grattis även till Shadi, bra jobbat. Carolina det är bara att bita ihop.....

Jennifer, du är bara så bra, du förvaltar det du fått på ett så manifikt sätt. Här kommer den röda blixten från Hvarsta, se upp för nu går det undan..... detta är bara början.

Inga kommentarer: