onsdag 10 september 2008


Premiär på skogsfågel tillsammans med goda vänner! Efter många rapporter om dålig föryngring från norr till söder i fjällkedjan, bestämde vi oss för att inte fara till fjälls! Skönt slippa trängas med Norrmän,Italienare och andra skjutsugna individer.

Kenneth,Sussi, Carin och undertecknad samt några hundar startade upp i helgen. Härliga marker och hygglig föryngring visade det sig.

1:a dagen bjöd på många stötar och efter hand fälldes en ungtjädertupp och en orrhöna.

Carin förde Mossa och Lava. När Mossa är i farten stöts det hela tiden vilt. ``FÅGEL´´ hördes många gånger från Carins kant, nåt skott small emellanåt, huruvida säcken fylldes mest av fågel eller svamp förtäljer inte historien. Men kan bara konstatera att Carin skjuter ruggigt bra!

Kvällens middag bestod av havets allehanda läckerheter, allt tillagat av mäster kocken Kenneth.
Maten som serverades finns att avnjuta på restaurang LÖRAN . Njurunda är väl närmaste större by i närheten. Ett besök där är minst sagt
``fantastic´´
Och det kan man väl säga om premiären oxo.....

2 kommentarer:

XJAKT sa...

Kul med fågeljakt!
Lite avundsjuk på skogsfågeljakt.
Inte skjutit en tjäder på åratal

Cilla sa...

Hej Carin (och Isak)
Jag lyckades att få rätt på alla bokstäver till er hemsida, trotts trötthet. Roligt med jaktfolk till Skåne. Jag kommer gärna och tar del av er kunskaper inom området, novis som jag är. Lycka till med er letande efter en gård, ni kommer hitta ert paradis. Roligt att prata med dig Carin i telefon. Ha det fint.
Cilla